0-24  ›  +36 30 929 7006

SAB

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

MOTTURATovább

MOTTURA - a példamutató üzletpolitika

A "Mottura Serrature di Sicurezza S.p.A." egy olasz tulajdonban álló vállalkozás, amely meg tudta tartani önállóságát a biztonságtechnika centralizálódása idején. Tiszteletreméltó és példamutató eredményt tudhat magáénak az olasz tulajdonos, hiszen a távolkeleten előállított termékek "árnyomása" ellenére - "külső segítség" nélkül - számos piacvezető pozíciót tudhat magáénak.

Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy nemcsak a Mottura üzletpolitikája, hanem a Mottura legtöbb terméke is a világ legjobbjának számít. Természetesen sok a konkurens cég, de egyetlen más gyártót sem tudunk említeni, amelynek legfőbb prioritása: a legjobb minőség- és biztonság képviselete lenne.

 

A Motturának nem a profit a fő mozgató rugója, hiszen - bár a piac igényelné - "csak azért", olcsóbb termékeket nem is gyártanak. Fontos körülmény az is, hogy nem spórolnak minden áron a gyártási költségeken, tehát a magasabb profitért nem kozkáztatják a minőséget (és a "fenntartható fejlődést") úgy, ahogy a legtöbb cég teszi a kínai partnerkapcsolatokkal.

 

MOTTURA - az egész világon

A Mottura zárak, kulcsok nemcsak az olasz-, ill. az európai piacon, hanem szinte az egész világon megtalálhatók. Termékeik közül kiemelkedőek az europrofil zárbetétek, különféle acél biztonsági ajtók-, faajtók/ablakok-, alumínium ajtók- és ablakok biztonsági zárai, kiegészítő termékei.

Termékpalettájukban megtalálhatók még az elektromos, elektromechanikus és motoros zárak, pánikzárak. Számos újítás, szabadalom köthető a tulajdonos nevéhez.

 

Amennyiben Ügyfeleink tényleg a legjobb biztonságtechnikai megoldásokat keresik, úgy érdemes megfizetniük a Mottura termékeket, hiszen ezáltal nemcsak a legjobb minőséget kapják, hanem támogatnak egy ilyen remek alapon működő vállalkozást is.